Tagrenovering eller få et helt nyt tag

Tømrer- og Snedkerfirmaet Bjarne Toft A/S udfører tagrenovering og udskiftning af tag. Vi har gennem tiden renoveret og udskiftet adskillige tage i og omkring Holstebro, Struer, Herning og omegn, og vi har derfor en stor erfaring inden for renovering af tag.

Hvad koster en tagrenovering?

Vi sætter nemlig en ære i veludført arbejde og går op i vores håndværk, og derfor er det lige så vigtigt for os, som det er for dig, at det arbejde vi leverer altid lever op til dine forventninger – også ned til de små detaljer der gør den store forskel.

Jeg udfører tagrenovering og udskiftning af tag på:

  • Beton tage
  • ​Tegltage
  • Eternittage
  • Paptage
  • Diagonalskiffer.​

Som medlem af BYG Garanti, er du sikret et nyt tag, i højeste kvalitetsniveau til fordelagtige priser, der holder i så mange år, at det tjener sig ind igen. Garantiordningen er en ordning, vi ikke har haft brug for, men den skal ses som en indikation på, at vi aldrig løber fra vores ansvar.

Kontakt os og få et stærkt tilbud

Med os som samarbejdspartner, er du sikret en samarbejdspartner, der er i stand til både at øge og sikre dine samlede investeringer i dit byggeri. 

Vi er de helt rette at kontakte, når du ønsker et godt, smukt, og holdbart tag, hvad enten der er tale om tagrenovering eller helt nyt tag. Her på hjemmesiden kan du få syn for sagen på mange af vores tidligere projekter.

Kontakt os på 97 41 33 99 eller send os en mail på mail@bjarnetoft.dk.​

Skriv til os​

Har du et spørgsmål du brænder inde med?

​Ring til os, og lad os rådgive dig til det rette valg​ eller udfyld formularen så kontakter vi dig hurtigst muligt med gode tilbud.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tømrer- og Snedkerfirmaet Bjarne Toft A/S​

Elkjærvej 102, Mejrup
​7500 Holstebro

​​

CVR: 33389620

​Kontakt

Tlf.: 97 41 33 99

E-mail: mail@bjarnetoft.dk