Vi udfører tagrenovering og lægger helt nyt tag

Trænger dit hus til et nyt tag, eller er der blot brug for en tagrenovering? Hos Tømrer- og Snedkerfirmaet Bjarne Toft A/S udfører vi professionel tagrenovering og udskiftning af tag for både private og erhverv. 

Vi har gennem tiden renoveret, udskiftet og lagt nyt tag på adskillige huse i og omkring Holstebro, Struer, Herning og omegn, og vi har derfor stor erfaring på området.​

Du er sikret kvalitetshåndværk, når vi lægger nyt tag

I vores firma sætter vi en ære i veludført arbejde, og vi går højt op i vores håndværk. Derfor er det lige så vigtigt for os, som det er for dig, at det arbejde, vi leverer, altid lever op til dine forventninger – også ned til de mindste detaljer, som netop gør den helt store forskel.

Vi udfører tagrenovering og udskiftning af tag på:

  • Betontage
  • Tegltage
  • Eternittage
  • Paptage
  • Diagonalskiffer

​Vi er desuden medlem af BYG Garanti. Det betyder, at du er sikret et nyt tag i højeste kvalitet til fordelagtige priser, og som holder i så mange år, at det tjener sig ind igen. Garantiordningen er en ordning, vi ikke har haft brug for, men den skal ses som en indikation på, at vi aldrig løber fra vores ansvar.

Hvad koster en tagrenovering?

Vores priser for en tagrenovering og lægning af helt nyt tag afhænger af flere forskellige faktorer. Det kommer bl.a. an på opgavens type og omfang, samt hvilket tagmateriale, der er tale om. For at kunne give en helt nøjagtig pris på dit tagprojekt, er vi derfor nødt til at kende lidt nærmere til din opgave. Du er altid velkommen til at kontakte os og fortælle om din opgave, så tager vi en snak.

Kontakt os og få et stærkt tilbud

Med os som samarbejdspartner, er du sikret en samarbejdspartner, der er i stand til både at øge og sikre dine samlede investeringer i dit byggeri. Vi er de helt rette at kontakte, når du ønsker et godt, smukt og holdbart tag, hvad enten der er tale om en renovering af tag eller et helt nyt tag.

Skal vi hjælpe dig, eller har du nogle spørgsmål? Så kontakt os i dag på telefon 97 41 33 99 eller send os en e-mail til mail@bjarnetoft.dk, så hører du fra os.

Bliv ringet op

Få et uforpligtende tilbud

Vi glæder os til at høre om dit projekt! Udfyld felterne og vi vil derefter vende tilbage, for en uforpligtende snak om dit projekt.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tømrer- og Snedkerfirmaet Bjarne Toft A/S​

Elkjærvej 102, Mejrup
​7500 Holstebro

​​

CVR: 33389620

​Kontakt​

Telefon: 97 41 33 99

Telefon: 40 44 15 15

E-mail: mail@bjarnetoft.dk