Vi foretager opbygning af træterrasse efter dine ønsker

Drømmer du om at få lavet en ny træterrasse? Så er der professionel hjælp at hente lige her. Hos Tømrer- og Snedkerfirmaet Bjarne Toft A/S har vi stor erfaring inden for opbygning af træterrasse, hvorfor vi kan imødekomme ethvert behov. Vi kommer primært hos kunder i og omkring Holstebro, Struer og Herning.

Vi er et professionelt firma med mange års erfaring med lægning af træterrasse i diverse udformninger. Vi kan derfor arbejde med forskellige træsorter og mønstre, så du kan få en terrasse lige efter dine ønsker. 

Hos os kommer dine behov i første række, og vi gør vores bedste for at imødekomme dem alle. Du kan med andre ord trygt lade os stå for at bygge din kommende terrasse.

 

Hvad koster en træterrasse?

Det er ikke muligt at angive en konkret pris på, hvad en træterrasse koster, da det afhænger af flere forskellige elementer. Det kommer først og fremmest an på, hvor stor den skal være, samt hvilke materialer der skal anvendes.​ 

Når du samarbejder med os, er du dog garanteret en så billig pris som muligt, uanset hvad dine terrassedrømme er.

​Vi tilbyder vedligeholdelsesfrie løsninger, som du kan få glæde af i mange år. Vi rådgiver altid gerne om opbygning af træterrasse, så du kan få den løsning, som passer bedst til dine behov samt til resten af huset. Du kan være sikker på, at den nye træterrasse giver nyt liv til både haven og huset.

Vi leverer udelukkende løsninger af høj kvalitet, hvorfor vi altid fokuserer på den sidste finish.

Ring og hør om mulighederne for opbygning af træterrasse

Byg en træterrasse med professionel hjælp fra os. Vi tilbyder vedligeholdelsesfrie løsninger af høj kvalitet til fordelagtige priser. 

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvad mulighederne for opbygning af træterrasse er hos dig? Så kontakt os gerne med det samme på: 97 41 33 99 eller på mail: mail@bjarnetoft.dk, og vi vender straks tilbage med flere oplysninger og et godt tilbud.

​​

Bliv ringet op

Få et uforpligtende tilbud

Vi glæder os til at høre om dit projekt! Udfyld felterne og vi vil derefter vende tilbage, for en uforpligtende snak om dit projekt.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tømrer- og Snedkerfirmaet Bjarne Toft A/S​

Elkjærvej 102, Mejrup
​7500 Holstebro

​​

CVR: 33389620

​Kontakt​

Telefon: 97 41 33 99

Telefon: 40 44 15 15

E-mail: mail@bjarnetoft.dk