Udskiftning af vinduer i høj kvalitet

Med 35 års erfaring, samt viljen og evnerne til hele tiden at være på forkant med udviklingen, er vi den dag i dag, eksperter inden for udskiftning af vinduer og døre for kunder i Holstebro, Stuer og Herning.

Vi ved alt om byggematerialers isolerende egenskaber og holdbarhed, og derfor kan vi vejlede dig på en måde, der sikrer, at du kender alle dine muligheder, og at du tager dine beslutninger på det helt rette grundlag.

Ekspert i udskiftning af vinduer og døre

Med os som samarbejdspartner, er du sikret resultater der både øger og sikrer værdien af dine samlede investeringer, ligesom vi leverer æstetiske løsninger med kvaliteten for øje, til fordelagtige priser. Vi er de helt rette at kontakte i denne forbindelse.

Lad os vejlede dig om vinduer og døre

Vi kan vejlede dig til at tage de helt rette beslutninger. Med stor erfaring skaber vi resultater der altid lever op til kundernes forventninger. Vi ser frem til at høre fra dig og levere et stykke arbejde, som vi kan være stolte af.

Står du med et større byggeprojekt, giver vi gerne et uforpligtende tilbud på nybyggeri, ombygning og lægning af nyt tag, samt hovedentrepriser.

Kontakt os på telefon 97 41 33 99, eller send en mail på mail@bjarnetoft.dk. Få kompetent vinduesudskiftning i dag!​

Bliv ringet op

Få et uforpligtende tilbud

Vi glæder os til at høre om dit projekt! Udfyld felterne og vi vil derefter vende tilbage, for en uforpligtende snak om dit projekt.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tømrer- og Snedkerfirmaet Bjarne Toft A/S​

Elkjærvej 102, Mejrup
​7500 Holstebro

​​

CVR: 33389620

​Kontakt​

Telefon: 97 41 33 99

Telefon: 40 44 15 15

E-mail: mail@bjarnetoft.dk