Nybyggeri – byg dit drømmehus!

Vi er med under hele processen

​Hos Tømrer- & snedkerfirmaet Bjarne Toft A/S har vi mange års erfaring inden for byggebranchen. Vi udfører nybyggeri for kunder i hele Vestjylland, herunder Struer, Herning, Holstebro og omegn.

​Skal du bygge nyt hus, står vi klar til at vejlede og hjælpe dig med at vælge det rette materiale, samt rumopdeling, så du får et godt indeklima i dit nye hus.​ Når det kommer til dit hjem, så er det vigtigt, at der bliver taget de helt rigtigt beslutninger fra starten.

Skal du have hjælp til dit nybyggeri?

Vi står altid klar til at hjælpe. Det gælder både nybyggeri og andet tømrerarbejde, som vi selvfølgelig også tilbyder.

Når det kommer til nybyggeri, kan vi lave alt tømrerarbejde, som projektet kræver, og til resten har vi gode samarbejdspartnere, så du ikke skal tænke over at vælge elektriker, VVS'er mm., hvis du hellere vil overlade det til os.

Kontakt os for et godt tilbud

​Skal du have nyt tag, eller drømmer du om ombygning eller tilbygning til dit hus, så kontakt os, og få et uforpligtende tilbud. Vi står altid klar til at hjælpe vores kunder samt rådgive både inden og igennem deres byggeprojekter.

Du er velkommen til at kontakte os og høre mere.​

Bliv ringet op

Få et uforpligtende tilbud

Vi glæder os til at høre om dit projekt! Udfyld felterne og vi vil derefter vende tilbage, for en uforpligtende snak om dit projekt.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tømrer- og Snedkerfirmaet Bjarne Toft A/S​

Elkjærvej 102, Mejrup
​7500 Holstebro

​​

CVR: 33389620

​Kontakt​

Telefon: 97 41 33 99

Telefon: 40 44 15 15

E-mail: mail@bjarnetoft.dk