Nybyggeri af dit drømmehus

​Hos Tømrer- & snedkerfirmaet Bjarne Toft A/S i Holstebro har vi mange års erfaring inden for byggebranchen og særligt nybyg. Vi udfører nybyggeri for kunder i hele Vestjylland, herunder Struer, Herning, Holstebro og omegn. 

Skal du bygge nyt hus, står vi klar til at vejlede og hjælpe dig med at vælge det rette materiale samt rumopdeling, så du får et godt indeklima i dit nye hus.

Vi hjælper dig med dit nybyg

Når du skal bygge nyt hus, er der flere ting, der kan gå galt. Hvis du samarbejder med os i forbindelse med et nybyggeri, hjælper vi dig gennem hele processen, og dermed sikrer, at du får udført et godt stykke arbejde efter dine ønsker.

God kommunikation er vejen frem, og derfor lægger vi stor vægt på et godt samarbejde med kunderne. 

​Vi sørger altid for at informere dig og holde dig opdateret i processen, så vi udfører arbejdet i forbindelse med dit nybyg, som aftalt og til en god pris.

Skal du have hjælp til dit nybyggeri?

Skal du have nyt tag eller drømmer du om ombygning eller tilbygning til dit hus, så kontakt os og få et uforpligtende tilbud. Vi står altid klar til at hjælpe vores kunder og rådgive dem både inden og igennem deres byggeprojekter.

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 97 41 33 99 eller e-mail mail@bjarnetoft.dk.

Skriv til os​

Har du et spørgsmål du brænder inde med?

​Ring til os, og lad os rådgive dig til det rette valg​ eller udfyld formularen så kontakter vi dig hurtigst muligt med gode tilbud.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tømrer- og Snedkerfirmaet Bjarne Toft A/S​

Elkjærvej 102, Mejrup
​7500 Holstebro

​​

CVR: 33389620

​Kontakt

Tlf.: 97 41 33 99

E-mail: mail@bjarnetoft.dk