Til- og ombygning af hus giver nyt liv

Giv dit hus nyt liv

Hos Tømrer- og Snedkerfirmaet Bjarne Toft A/S i Holstebro udfører vi tilbygning eller ombygning af hus for kunder i hele området omkring Struer, Holstebro, Herning og resten af Vestjylland.

En ombygning af hus eller tilbygning til dit sommerhus kan give nyt liv til gammelt byggeri og forøge værdien betragteligt.​​ Det gælder også den daglige værdi for dig, da ekstra plads skaber luft og ro i hjemmet.

Din foretrukne samarbejdspartner

Mange års erfaring i byggebranchen, samt viljen og evnerne til hele tiden at være på forkant med udviklingen, har gjort os til en af kundernes foretrukne samarbejdspartnere.

Når det kommer til ombygning af hus, så kan vi stå for alt tømrer- og snedkerarbejde, og skal du have lavet andet, så har vi kontakter til gode håndværkere, som kan stå for VVS, el, mm.

Hvad koster om- og tilbygning af hus? Kontakt os

Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om ombygning af hus. Du vil se, hvorfor mange vælger os, når du ser vores høje kvalitet, til de priser vi tilbyder.​

Vi ser gerne, at du betragter os som en stærk samarbejdspartner, der kan hjælpe dig til at få mest muligt for dine penge, og et resultat der både øger og sikrer værdien af dine samlede investeringer i din bygning.

Kontakt os og få en god pris!

Bliv ringet op

Få et uforpligtende tilbud

Vi glæder os til at høre om dit projekt! Udfyld felterne og vi vil derefter vende tilbage, for en uforpligtende snak om dit projekt.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tømrer- og Snedkerfirmaet Bjarne Toft A/S​

Elkjærvej 102, Mejrup
​7500 Holstebro

​​

CVR: 33389620

​Kontakt​

Telefon: 97 41 33 99

Telefon: 40 44 15 15

E-mail: mail@bjarnetoft.dk