Ombygning af hus og tilbygning giver nyt liv

Hos Tømrer- og Snedkerfirmaet Bjarne Toft A/S i Holstebro udfører vi tilbygning eller ombygning af hus for kunder i hele området omkring Struer, Herning, Holstebro og resten af Vestjylland. 

En ombygning af hus eller tilbygning til dit sommerhus kan give nyt liv til gammelt byggeri, og forøge værdien betragteligt.​​

Din foretrukne samarbejdspartner

Mange års erfaring i byggebranchen, samt viljen og evnerne til hele tiden at være på forkant med udviklingen, har gjort os til en af kundernes foretrukne samarbejdspartner.​​

Få et tilbud på ombygning af hus

Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere. Vi ved at du vælger os, når du ser vores høje kvalitet, til de priser vi tilbyder.

Vi ser gerne, at du betragter os som en stærk samarbejdspartner, der kan hjælpe dig til at få mest muligt for dine penge, og et resultat der både øger og sikrer værdien af dine samlede investeringer i din bygning.

Ring på telefon 97 41 33 99, eller send os en mail på mail@bjarnetoft.dk.

Få hurtigt svar

Skriv til os​

Har du en specifik opgave der skal udføres, eller er du i tvivl om vi kan hjælpe dig, så er du velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktformular.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Bliv ringet op

Få et uforpligtende tilbud

Vi glæder os til at høre om dit projekt! Udfyld felterne og vi vil derefter vende tilbage, for en uforpligtende snak om dit projekt.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tømrer- og Snedkerfirmaet Bjarne Toft A/S​

Elkjærvej 102, Mejrup
​7500 Holstebro

​​

CVR: 33389620

​Kontakt​

Telefon: 97 41 33 99

Telefon: 40 44 15 15

E-mail: mail@bjarnetoft.dk