Ombygning af hus og tilbygning giver nyt liv

Hos Tømrer- og Snedkerfirmaet Bjarne Toft A/S i Holstebro udfører vi tilbygning eller ombygning af hus for kunder i hele området omkring Struer, Herning, Holstebro og resten af Vestjylland. 

En ombygning af hus eller tilbygning til dit sommerhus kan give nyt liv til gammelt byggeri, og forøge værdien betragteligt.

Din foretrukne samarbejdspartner

Mange års erfaring i byggebranchen, samt viljen og evnerne til hele tiden at være på forkant med udviklingen, har gjort os til en af kundernes foretrukne samarbejdspartner.

Den dag i dag varetager vi opgaver for en lang række faste kunder – private, boligselskaber, foreninger, selvejende og kommunale institutioner i hele oplandet, til kundernes glæde og tilfredshed. 

Vi bygger succesen på denne tilfredshed, og derfor er det lige så vigtigt for os, som det er for dig, at de opgaver vi varetager, er i højeste kvalitet til en fordelagtig pris.​

Vi er de rette at kontakte, hvis du ønsker en god kommunikation, ekspertrådgivning, og fordelagtige priser på et højt kvalitetsniveau inden for nybyggeri, tilbygning og ombygning af hus. 

Vi tilbyder også lægning af nyt tag og udskiftning af vinduer og døre.

Få et tilbud på ombygning af hus

Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere. Vi ved at du vælger os, når du ser vores høje kvalitet, til de priser vi tilbyder.

Vi ser gerne, at du betragter os som en stærk samarbejdspartner, der kan hjælpe dig til at få mest muligt for dine penge, og et resultat der både øger og sikrer værdien af dine samlede investeringer i din bygning.

Ring på telefon 97 41 33 99, eller send os en mail på mail@bjarnetoft.dk.

​​

Skriv til os​

Har du et spørgsmål du brænder inde med?

​Ring til os, og lad os rådgive dig til det rette valg​ eller udfyld formularen så kontakter vi dig hurtigst muligt med gode tilbud.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tømrer- og Snedkerfirmaet Bjarne Toft A/S​

Elkjærvej 102, Mejrup
​7500 Holstebro

​​

CVR: 33389620

​Kontakt

Tlf.: 97 41 33 99

E-mail: mail@bjarnetoft.dk